Sunt deja client
E-mail
 
Parola
 
Am uitat parola
×

  • Jolie
  • BabyBjorn
  • Skip Hop
ยป
Prelucrarea datelorPrelucrarea datelor

1.1. Conform cerintelor Legii nr. 2016/680  a Parlamentului European si a Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Babysafe are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi.
 
1.2. Scopul colectarii datelor este:
– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,
– trimiterea de Newslettere 
– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.
 
1.3. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Babysafe, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub numarul 33957978 , si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.
 
1.4. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor   garantate de Legea 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 
1.5. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa:  str. Traian Vuia, nr.63, jud. Cluj, Loc. Cluj-Napoca, in atentia BABYSAFE INTERNATIONAL SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
 
1.6. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: str. Traian Vuia, nr.63, jud. Cluj, Loc. Cluj-Napoca, in atentia BABYSAFE INTERNATIONAL SRL, va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:
 
1.7.1. Rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 
1.7.2. Transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 2016/680 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 
1.7.3. Notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
 
1.8 Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.